2016. április 28., csütörtök

Kosárderbi II.

2016. április 27-én iskolánkban újabb barátságos kosárlabda mérkőzésre került sor a 9. B és 9. C osztály között. Ismét jó hangulatban telt a meccs, főként a játékban lévő csapatok osztályaiból érkeztek szurkolók a szerdai nyolcadik órában, mely a 9. C testnevelés órája volt.



A mérkőzést Szentesi Ákos (Szenya Áki) 10. C osztályos tanuló vezette, aki egyébként iskolánk kosárcsapatának játékosa. A C-sek már a mérkőzés elején átvették a vezetést. Dinamikus játékot láthattunk sok helyzettel, lehetőséggel, izgalommal. Több gyönyörű szép hárompontos dobásnak lehettünk szemtanúi. A C osztály a nagy fölényét a második negyed végéig tartotta, mikor is a B-sek felhozták eredményüket a harmadik negyedben néhány jól célzott dobással.
A negyedik negyedben azonban visszahozták a C-sek az előnyüket, így a játék 35-25-re végződött. Mindenki derekasan helytállt, megdolgoztak az eredményért, akárhogyan is zárult a meccs. Meg kell még említenem, hogy Pekár Zoli fáradhatatlanul védekezett hátul a B-sek oldalán.
Méltó revans ez a C-nek, mivel novemberben ők kaptak ki, ez is bizonyítja, hogy a két fél egyaránt erős. Úgy gondolom, izgalmas meccset láthattunk, és mindenki egy élménnyel lett gazdagabb. 

Remélem, nem ez volt az utolsó megmérettetés, és megtartják ezt a szép szokást!
É. J.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése