2016. december 21., szerda

Tanár-diák röpi

A december 19-ei tanár-diák kézilabda meccset, másnap egy tanár-diák röpi követte, este 6-tól, ami az iskola tornatermében került megrendezésre. A terem padjait teljesen elfoglalták a szurkolók, és nagy izgalommal várták a meccs kezdetét. Az eseményt Ferenczi Tamás konferálta fel egy rövid nyitóbeszéddel és a csapatok tagjainak bemutatásával.
Diákok: Baranyai Bence, Erdős Róbert, Harsányi Márk, Kovács Martin, Kovács Péter, Lakatos István, Nagy László, Sarkadi Bence, Szentesi Ákos, Zsembeli Zsadány
Tanárok: Dr. Cs. Szabó Zsolt, Kapitány Zoltán, Major János, Nagy Attila, Nagy Tibor, Örlős Zoltán
A meccset Házi Gyula vezette.

A két csapat lepacsizott egymással, majd kezdetét vette a mérkőzés. Nagy labdameneteknek lehettünk szemtanúi mind a négy szett alkalmával. A viszonylag nyugalmas kezdés után, játék közben egyre fokozódott a hangulat és az izgalom. A szurkolótábor nem csak tapsolva és kiabálva, hanem dudával is bíztatta diáktársait. Iskolánk volt tanulói, és egyben volt csapattagok is visszajöttek az egyetemről bíztatni a fiúkat.  Mind két csapat kitett magáért, és mindent beleadva játszott, „szívvel-lélekkel”. A diákcsapat kezdő játékosai is sokat lehettek a pályán, és nagyon ügyesen helytálltak a meccs alatt. A mérkőzés eredménye végül 3:1 lett tanáraink javára.


A fiúk csapata izgalmasnak és jó hangulatúnak élte meg a meccset. Rájöttek, hogy miben kell fejlődniük, és már várják az év végi mérkőzést, amiben visszavághatnak tanáraiknak.


Szabó Kíra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése