2016. december 20., kedd

Tanár-diák kézi

Iskolánkban mára már hagyománnyá váltak a tanár-diák mérkőzések, így idén is megrendezésre került a kézilabda meccs december 19-én.
A tanárok csapatát iskolánk tanárai és volt tanulói tették ki, a diákokét pedig természetesen a suli diákjai.
Alapvetően eseménydús, nagy iramú, mérkőzést láthattunk, helyenként látványos megmozdulásokkal. A játék, ahogy az utóbbi években szokássá vált, 2x30 perc helyett, 3x20 percből állt. Mindhárom harmadban igen szoros volt az állás, mindig más-más vezetett.

Elég jó támadójátéknak lehettünk szemtanúi, ami 95 gólt jelentett összesen, ez bizonyítja, hogy határozottan kitettek magukért a játékosok.
Egész nagy szurkolótábor gyűlt össze, a tanári kar tagjai, szülők és diákok egyaránt kíváncsiak voltak a meccsre. Megkérdezve a nézőket, megosztottság volt azon a téren, hogy ki kinek szurkol, volt, aki jó jegy reményében a tanároknak éljenzett, de sajnos nem járt ötös a szurkolásért.
A meccs során, néhány sárga és piros lap is kiosztásra került Hamar Bence, iskolánk volt tanulója, a játékvezető által. Mint említettem, kitettek magukért a csapatok és komolyan vették a játékot, de egyben egy barátságos meccshez illő hangulatban telt el az egy óra.
Végül 50-45 lett az eredmény, tanáraink javára.

Csapattagok:
·         Diákok: Sebők Róbert (csapatkapitány), Tóth Zoltán, Pápai Adrián, Váczi Lajos, Varga Tamás, Ficzere Norbert, Simon Dániel, Ferenczi Tamás, Márkus Attila, Tóth Gergely, Nagy Márton 
·         Tanárok: Major János, Jobbágy Gergő, Tóth Barna, id. Nagy Péter, ifj. Nagy Péter, Orosz István, Kapitány Zoltán, Tóth Botond

Kiss Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése