2016. június 3., péntek

Szállj és tanulj a játékokkal! I.



Lassan itt a nyár és mint mindig, kell valami elfoglaltság a diákok és felnőttek számára egyaránt. Most persze azokra az emberekre gondolok, akik a munka mellett is szeretnék szabadidejüket szórakozással tölteni. Számukra had ajánljak egy nagyon élvezetes játékot melyet egyaránt játszhatnak gyerekek és felnőttek is  PC (számítógépen)  vagy akár PS4 (Playstation 4) platformon is. Rengeteg játékossal találkozhatunk hiszen az előbb említett gépekkel rendelkező felhasználók függetlenül attól, hogy melyiket használják, tudnak egymással játszani az internet segítségével.
Kipróbálhatjuk a leghíresebb II. Világháborús repülőgépeket és földijárműveket is. A gépek műszaki hibái és sérülései igen élethűen vannak modellezve. Emellett a károkat okozó lövedékek fizikája meglehetősen életszerű a bonyolult rendszerbeli számításoknak köszönhetően. Ennek ellenére a játéknak nincs nagy rendszerigénye, többnyire a régebbi számítógépeken is szépen fut. 

Pár szót hadd említsek, hogy hogyan is néz ki a program.


Vannak különböző játékmódok amelyek más-más mértékben adják vissza a valóságérzetet. Mindezeken túl a játékos különböző nézetekből élvezheti a vezetést, sokféle jármű áll rendelkezésére, melyek rendeltetésükben és tulajdonságaikban térnek el egymástól. Így téve a játékot igen változatossá és nehezen megunhatóvá. A valóságban igen nehezen lehet vezetni egy repülőt de eme program készítői igen könnyen kezelhetővé tették a gépeket. Ennek köszönhetően bárki megtanulhatja könnyen és gyorsan a vezérlésüket.Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődését akár a történelemrajongóknak vagy esetleg azoknak is akik nem sűrűn játszanak a gépen de ezt úgy érzik mindenképp ki akarják próbálni!

Jó szórakozást kívánok mindenkinek akár egyedül játszik, akár barátokkal!


A cikk létrejöttében Kovács Peti segédkezett.
Kovács László





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése