2016. június 14., kedd

Évzáró tanár-diák mérkőzések

Hosszú és kemény év van a hátunk mögött. Iskolánk diákjai nem csak tanulmányi, de sportteljesítmények terén is szépen szerepeltek az elmúlt tanévben. Úgy gondolták, hogy az év zárásaként együtt töltve egy kellemes délutánt, összemérik erejüket tanáraikkal. Izgatottan vártuk, hogy vajon a diáksereg vagy a tanári kar bizonyul jobbnak egy-egy mérkőzésen.

Június 6-án (hétfőn) késő délután kézilabdameccsnek lehettünk szemtanúi. Egy igazán hosszú, izgalmas mérkőzés volt, erről a percről percre változó eredmény is árulkodott. A közel két órás mérkőzésen végül a tanárok csapata győzedelmeskedett. Gratulálunk minden részvevőnek!



A csapatok tagjai:


  • Diákok: Nagy Márton, Tóth Gergő, Ferenczi Tamás, Gulyás Ferenc, Ficzere Norbert, Simon Dániel, Varga Tamás, Váczi Lajos, Kovács Bence, Kozma Dániel, Nagy Péter, Nagy Roland, Johan Márk
  • Tanárok: Gulybán Olivér, Jobbágy Gergő, Major János, Papp Imre, Szepesi Balázs, Tóth Barna
______________________________________________

Június 9-én (csütörtökön) délután a röplabdáé volt a főszerep. Rövid bemelegítés után kezdetét vette a mérkőzés. Lecsapások és mentések ezrei ejtettek ámulatba, minket nézőket. Egyik csapat sem maradt szurkolók nélkül. Bíróné Varga Tünde, és Kentési Renáta tanárnő, kis gyereksereggel biztatták a csapatokat.
Jó volt látni, mennyi tehetséges diákkal és tanárral büszkélkedhet iskolánk. Azonban szomorú volt szembesülni azzal, hogy oly sok jó játékostól kell megválnunk az idén.
Az eredmény egyáltalán nem volt egyhangú, hisz az egyik szettben a tanárok másikban már a diákok bizonyultak jobbnak. Tehát izgalmakban nem volt hiány egyik nap sem.
A röplabda mérkőzésen végül a diákok győzedelmeskedtek. Gratulálunk minden játékosnak!

A csapatok tagjai:

  • Diákok: Nagy László, Laboncz János, Szentesi Ákos, Zsembeli Zsadány, Kovács Martin, Harsányi Márk, Házi Gyula, Erdős Adrián, Sebők Bence
  • Tanárok: Halász Richárd, Kapitány Zoltán, Kun Csaba, Major János, Őrlős Zoltán, Tóth Barna

Köszönjük a külsősöknek, hogy segítették a csapatokat! 

Diáktársainknak és tanárainknak kellemes szünidőt és pihenést kívánunk, hogy a következő tanévet is legalább ilyen sikeresen zárhassuk, mint az ideit!

      
A képeket Sarkadi Bence (9.B) készítette.                          
Varga Nóri


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése