2015. október 20., kedd

GÓLYAHÍRADÓ 2. RÉSZ - 2015. OKTÓBER. 20.






       Hatalmas izgalommal vártuk a gólyahét 2. napját. A kilencedikeseknek a borongós,  esős időjárás ellenére strandruhában kellett érkezniük. Nagyon komolyan vették  az avatás előtt álló tanulók az  instrukciókat, így voltak, akiknél  strandlabda, úszógumi is kiegészítette  az öltözéket.  


          A mai nap étvágygerjesztő ennivalója a kókuszgolyó volt (refis-dökös módra: delikát, bors, fokhagyma-csak a legfontosabb hozzávalók közül néhány). Fancsali arccal ugyan, de mindenki elfogyasztotta a saját adagját (a nap hősei többet is befaltak az édes csemegéből). A második szünetben minden osztályból kiválasztottak 1 lányt és 1 fiút. 

   A lányoknak kellett minél gyorsabban kilakkozniuk a fiúk  körmeit.  A nagyszünetben következett az egyik legjobb és legnagyobb érdeklődést övező feladat: minden osztálynak be kellett mutatni egy tánckoreográfiát az osztályfőnök kedvenc dalára.  Klassz produkciókat láthattunk. A táncbemutató utáni szünetben a habverés már meg sem kottyant a diákoknak.   A gólyák nagy lelkesedéssel és erőbevetéssel küzdöttek ma is. 
      Mindenki kíváncsi, hogy vajon melyik osztály lesz végül a hét győztese, bár úgy gondolom, hogy mindannyian azok, hiszen remek élményeket és egy összetartóbb osztályközösséget köszönhetnek ezeknek a napoknak. 

 

  . 
  
 Zbiskó Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése