2015. október 19., hétfő

GÓLYAHÍRADÓ 1. RÉSZ- 2015. OKTÓBER 19.



               Eljött ismét az a nap, amelyet már mindenki annyira várt, különösen a kilencedikes diákok, azaz a  „kis gólyák”.  Megkezdődött a gólyaheti „őőőőőrület”.  A földszinti aulában már láthatóak a hétfőre elkészített  fantáziadús gólyatablók.  Gratulálunk az osztályoknak a szép kivitelezésért! 


               A megszokottól eltérően, ma nem a feliratos pólók,  farmerek, cicanadrágok kaptak főszerepet,  hanem az úszósapkák, úszószemüvegek és   esőkabátok .
 A hétkezdő áhítat után a DÖK-ös diákok egy frissen mixelt welcome drinkkel üdvözölték a  gólyákat, a bevállalósabbak  többet is elfogyasztottak ebből a koktélból, melynek a receptjét  a készítők féltve őrzik. 
  A citromos tej és só -egyveleg jó napkezdésnek bizonyult, bár sokak gyomrát mintha kissé megviselte volna.  A folytatás a hagyományoknak megfelelően zajlott. A kilencedikesek minden szünetben újabb és újabb feladatokat kaptak, amit valljunk be,  inkább mi,  felsőbb éves diákok élveztünk.  
 A totó és kincskeresés mellett ( lásd.: sáros földben, vizes fűben szívószáldarabok utáni megszállott vadászat), új feladattal is előrukkoltak a diákönkományzat tagjai.   Elképesztő agymunkát igénylő kvízkérdésekre próbáltak választ adni az osztályok bátor képviselői. 
       Most aztán kiderült, mi mindenre jó az esőkabát! A  feladatnál  -melyet  extra védőfelszerelés mellett sem vállalna a többség-nagy segítséget jelentett a rövid haj és az úszósapka is, hiszen az adhatott választ az elhangzó kérdésre, aki először szétvert a fején egy TOJÁST!.
               A  hangulatból ítélve úgy gondolom, hogy sikeres volt az első nap, ez a feladat pedig különösen emlékezetes marad.  Izgalommal várjuk a folytatást!
 Varga Nóra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése