2014. november 18., kedd

„Az nem annyira fontos, hogy ki kezdi a játékot, mint az, hogy ki fejezi be.”



Refi kontra Móricz


2014. november 10-én sor került az idény első leány kosárlabda meccsére. A iskolánk  csapata a kisújszállási   Móricz Zsigmond Református Gimnázium  és Szakközépiskola lányaival mérkőzött meg. A meccs  az ellenfél "otthonában" zajlott.  
  Szorosan indult, volt, hogy mi vezettünk, volt,  hogy az ellenfél. Törekedtünk a győzelemre, ám a 3. negyed befejeztével vesztésre álltunk, 14 ponttal lemaradtunk. A csapat azonban nem adta fel és küzdöttek, így egy fantasztikus játékkal a gimnáziumunk győzött. Ezzel azonban még nem volt vége, ugyanis 3 nappal később, november 13-án visszavágót játszottunk.Ez a mérkőzés kedvező feltételekkel indult számunkra, ugyanis  hazai pályán megméretni mindig előnyt jelent. A Móricz csapata újult erővel kezdte meg a játékot, mert ennek   már nagyobb volt a tétje, ugyanis itt már az volt a cél, hogy a megyei sorsoláson előnyösebb helyről induljunk. A meccs ugyanolyan szoros volt, mint az előző, vagy tán még szorosabb. Felemelő érzéssel töltött el minket az, ahogy a pályáról hallgathattuk a szurkolókat. A drukkerek hangja betöltötte az egész sportcsarnokot.
A mérkőzés végére mindkét csapat elfáradt, de nem adtuk fel. Nagy örömünkre ismét sikerült legyőzni Kisújszállás csapatát. Jó volt lányok! Így tovább, hajrá!


Iskolánk  csapatának tagjai: Pandur Ágnes, Pintér Ágnes, Séta Gabriella, Papp Enikő, Béres Ildikó, Rácz Lilla, Lippai Anna Lilla, Németh Csilla, Csíkos Lilla, Varga Vivien, Vass Viktória, Nagy Klaudia, Laczi Beatrix.



 Németh Csilla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése