2015. február 15., vasárnap

Előre figyelmeztetem a srácokat:női bejegyzés következik. :)



  Csajok, figyelem!

 Biztos, Ti is voltatok már úgy, hogy sokat kellett tanulni, későn értetek haza az edzésről, a családi ügyek vagy a párkapcsolat sem úgy alakult aznap, ahogy kellett volna...és kimerülten még egy hajmosás is várt rátok.
Itt a megoldás! Ezekkel a tippekkel úgy mutathatjátok másnap a legjobb formátokat, hogy nem szenvedtek előző este a hajápolás fáradalmaival. A képek alapján én is kipróbáltam ezeket, így leírtam a menetét nektek. Vágjatok bele! Egyszerűen összehozható hajtippek reggelre! 

 1. Egy laza fonat mindig tarol! 

Ha szerinted nem áll jól a felkötött haj, akkor ne kösd fel! Máshogy is elrejtheted a csúnya tincseket.
Arra az oldalra készíts egy laza alsó fonatot, amerről kisebb a frufrud választéka! Kalászfonást alkalmazz, amikor az alap három tincshez fokozatosan szedsz még hajkötegeket fentről! A frufrudat hagyd a fonáson kívül (a többségnek amúgy sem elég hosszú, hogy bele tudja fogni), és göndörítővel vagy egyszerűen csak hajvasalóval göndörítsd be! Első sorban kerek, vagy szív arcú lányoknak ajánlott, ugyanis a göndör tincsekkel kertezett pofi inkább nekik áll jól.

Tipp: Használj dupla türköt a fonáshoz, sokkal könnyebb! 


2. Bohókásan lentről felfelé!

Másnap egy/két dolgozat és még körmölős órák is várnak rád? Előre tudod, hogy a hajad zavarni fog, és mindig a füled mögé kell tűrnöd, amitől nap végére valószínűleg kiugrik a hullám, vagy éppen begöndörödik az egyenesség. A legjobb, ha felkötöd, hogy ne is zavarjon!
Döntsd előre a fejed, és kezd el befonni kalászfonással (ismét végy hozzá plusz tincseket)! A fejed tetejéig könnyen megy, ott fogd össze egy aprócska, láthatatlan, fekete/barna gumival! Ezután fogd össze az egészet egy hajgumival, majd ha sűrű a hajad, hajfánkkal rögzítsd, ha ritkább, akkor egyszerűen tűzd fel a fejed búbján! Garantált siker, és nem is zavar a nap folyamán.

Tipp: A kibuggyanó aprócska "babahajszálakat" könnyen bele tudod rejteni a kalászfonásba, ha a nap folyamán nincs nálad több hullámcsat. 


3. Duplán jobban néz ki!

Első sorban teljes, tépett frufrus hölgyeknek ajánlott, ugyanis nekik áll a legjobban, ha a tarkójukon fogják össze a hajukat. Ellenben bárki kipróbálhatja, aki szívesen teszteli magát.
Válaszd három fele a hajadat, majd a két szélső köteget tedd félre! A középsőt ragadd meg, és egyszerűen fond be! Ezután vedd újra kézbe a másik kettőt is, és lazán fond egybe az egészet! Gyors, könnyű megoldás, és garantáltan úgy néz ki, mintha órákig szenvedtél volna ezzel a "bonyolult" duplafonással... pláne akkor, ha az első padokban ülsz, és a többi lány irigykedve nézheti egész órán a frizurádat.

Tipp: A kicsi fonásból a hajgumi szedd ki, mikor egybefogtad a többivel! Akkor már nem fog szétcsúszni.

4. Feltűzve, megspékelve! 

Tökéletes frizura visszavágni az exednek! Megjelensz ezzel, megmutatod, milyen szép az arcod, mit vesztett, majd máris a lábadnál hever újra. És a legjobb az egészben; úgy néz ki, mintha "csak" lustaságból összefogtad volna reggel.
Fond be a frufrud felül, de ügyelj, hogy felfele húzd a tincseket, különben, amikor lófarokba kötöd, ki fog állni, és erre nem megoldás a hullámcsat! Ezután a lófarkat is fond össze, majd tűzd fel! A cuki fonat egész nap mutatja, hogy vidám kedélyű vagy, és alapból jól nézel ki a hajvasaló nélkül is.

Tipp: A hullámcsatok szétfeszülhetnek a kontyba tűzésnél, készülj, hogy utána nem fogod tudni újra használni őket. 

Kányai Zsófia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése