2015. február 25., szerda

Valentin- nap a gimiben

Mint az utóbbi években, idén sem maradhatott ki a szerelmesek napjának megünneplése, a Valentin-nap. Ez alkalommal is iskolánk diákönkormányzatának csapata tette hangulatosabbá az egyébként furcsa módon péntek 13-ra eső eseményt.

A hét utolsó tanítási napján a diákokat gyönyörű és romantikus dekoráció várta az aulában, illetve öt szüneten keresztül  szerelmes dalokat hallgathattak a sulirádión keresztül, ahol olyan híres előadók számai is felcsendültek, mint Ed Sheeran, Essem, Ellie Goulding, Jason Mraz és Whitney Houston.
Idén kíváncsiak voltunk arra, mennyire  ismerik iskolánk diákjai ezt a sokat emlegetett ünnepet, ezért minden osztályt egy-egy Valentin -napi totóval leptünk meg, mely rengeteg érdekes és elgondolkodtató kérdést tartalmazott. Összesen 14 kérdéssor került kijavításra, ezek közül 5 osztály oldotta meg hibátlanul a feladatot. Végül sorsolás útján, a 9. C osztály lett a győztes, akiknek nyereménye egy egész napos feleletmentesség, melyet bármelyik nap felhasználhatnak. Gratulálunk nekik!


Szendrei Bianka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése