2015. november 27., péntek

Kispályás foci



    2015. 11. 25-én az előző heti kosárderbi folytatásaként most  fociban mérték össze erejüket, ügyességüket a kilencedikes diákok. 

   




    Szerdán a nyolcadik órában zajlott le a mérkőzés, amelyet Kapitány Zoltán tanár úr vezetett. A háromfős csapatok 3x8 perces játékrészekben és 3 perces szünetekben állapodtak meg. Az első játékrészben nagy volt a küzdelem, de a C-sek szerezték meg a vezetést. A másodikban sok helyzetet láthattunk mindkét csapat részéről, de ebből csak a B-seknek sikerült értékesíteniük egyet, amellyel így egyenlítettek.

 A két osztály  fej-fej mellett haladt egészen a harmadik részig. Ekkor  a B-sek „az öltözőben ragadtak”és ennek bizony meg is lett az eredménye, ugyanis a C-sek összehangolt játékuknak köszönhetően és  helyzeteiket kihasználva rövid időn belül két gólt szereztek. A B-sek csapata kezdett felébredni és sikerült is egy gólt szerezniük, de sajnos nem adták meg, mert a lyukas oldalhálón keresztül került a labda a kapuba. A mérkőzés további részében a C-sek csapata még rúgott két gólt, amelyből az egyiket a B-sek segítségével (öngól) szereztek.  
A végeredmény pedig 5-1 lett a C-sek javára, akik most legyőzhetetlennek bizonyultak.
       A mérkőzésen szép gólokat és cseleket láthattunk. Az osztályoknak lelkes szurkolótáborai voltak. Mindkét csapatnak Gratulálunk!!

Gólszerzők: 9.B : Szabó István és Sarkadi Bence (öngól) :) ;    9.C : Kiss László (3) és  Tóth Gergely
Csapatok tagjai: 9.B :Szabó István,Sarkadi Bence,Papp Tibor,Pekár Zoltán,Karsai Alex, Felföldi Levente
                              9.C : Kiss László,Tóth Gergely,Seres Máté Zsolt,Dúzs Dávid Imre


 Bíró Luca

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése