2015. november 25., szerda

"Kosárlabda derbi"


                                    
     2015.11.16-án iskolánkban   egy barátságos kosárlabda mérkőzésre került sor  a 9.B és a 9.C osztály  között.   A jó hangulatú "derbi"  több érdeklődőt és szurkolót is vonzott.

  Hétfőn nyolcadik órában egy rendhagyó tesi óra keretében zajlott  a mérkőzés,amelyet Kovács Bence (12.B) vezetett, aki  iskolánk kosárlabda csapatának oszlopos tagja. Ahogy elkezdődött a meccs, mindjárt az elején a B-sek  5 fős csapata lendületesen elkapta a fonalat és ez pontokban is megmutatkozott,az ellenfél  is próbálkozott több – kevesebb sikerrel. Az első két negyed a B-sek fölényéről szólt. A harmadik negyedben azonban elfáradtak és ez a teljesítményükön is látszott, hiszen amit idáig könnyedén bedobtak azok most rendre kimaradtak. 
Szerencséjükre a C-sek  nem tudtak felzárkózni, pedig ez volt a  „legjobb negyedük”. Az utolsó  percekben  a B-sek ismét kezükbe vették az irányítást és a mérkőzést a jó csapatmunkájuknak köszönhetően  megnyerték 22-7 –re. A C –sek is derekasan helyt álltak, azonban ez most kevés volt a győzelemhez, hiszen a B-sek megállíthatatlanok voltak. 
Major János tanár úr osztályából  az  összes pontot Kele Ádám dobta. Mindkét csapatnak lelkes szurkolótábora volt, a buzdításon nem múlt semmi. Mindkét csapatnak gratulálunk!! 

Bíró Luca 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése