2014. október 31., péntek

Felhívás

Szívesen kalandoztok el a szabadidőtökben a rímfaragás és a novellaírás csodálatos világában? Olykor túl sokszor emlékeztetnek téged arra, hogy biztosan egy Ady Endre vagy egy Rejtő Jenő veszett el benned? Általában nem okoz nehézséget számotokra versek illetve rövidebb történetek által kifejezni magatokat? Szeretnétek megmutatni a remek munkáitokat a diáktársaitoknak? Elérkezett a Ti időtök!

Érdekel? Ne habozz, olvasd tovább a bejegyzést!






A REFIektor csapata szeretne lehetőséget biztosítani iskolánk diákjai számára, hogy tehetségüket a legújabb rovatunkban megmutathassák. Ha van egy olyan műved, melyet nagyon szívesen megmutatnál a nagyközönségnek, akkor mire vársz, küldd el nekünk munkádat a reflektor2014@gmail.com címre és mi segítünk Neked abban, hogy az iskola tanulói egy teljesen más oldaladról ismerhessenek meg téged. 
Titokzatos személynek tartod magad vagy egyszerűen nem vágysz feltűnésre? Sebaj, kérésedre akár név nélkül is publikáljuk alkotásodat.

"Minden szavadat úgy írni le, úgy ejteni ki, hogy elbírja a világi valóság teherpróbáját is. Talán ez az írás és az élet titka. Mert hasztalan áll a szó helyén az irodalmi térfogatban, ha világi térfogatban nem bírja el a valóság légköri nyomását."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése