2014. október 4., szombat

TUDOK 2015

A Kutató Diákok Országos Szövetsége és a Kutató DiákokértAlapítvány a 2014/15-ös tanévben is meghirdeti a Tudományos Diákkörök XV.  Országos Konferenciáját


Általános tudnivalók
 A konferencián saját, kizárólag tudományos kutatásról szóló munkával lehet elindulni, témamegkötés nélkül. Művészeti, vagy egyéb nem tudományos munkával pályázó diákok jelentkezését nem áll módunkban elfogadni. A konferencián minden diák indulhat, aki az érettségi bizonyítványát 2014-ben szerezte, vagy 2014 után szerzi meg. Alsó korhatár nincs.
 A Tudományos Diákkörök 15. Országos Konferenciája (TUDOK 2015) kiváló lehetőséget biztosít a tehetséges, kutató fiatalok számára eredményeik bemutatására. A legjobb munkát végzők egyetemi felvételi pluszpontokkal gazdagodnak, valamint bekerülhetnek az ország legkiemelkedőbb, kutatói munkát végző diákjait tömörítő szervezetbe. 
 
A kutatás kiválóan fejleszti az elemző készségeket, a való életben is nélkülözhetetlen jártasságok sajátíthatók el. A Kutató Diákok Mozgalma a kutatás elindításában is segít, egy mentoradatbázist működtetve felkészült kutatókkal léphetnek kapcsolatba a diákok. A mentorok között akadémikusok is megtalálhatóak, az ország minden pontján van elérhető kutató.

Jelentkezésről és további feltétekről bővebben >>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése