2014. december 1., hétfő

Nyilas Misi Karácsonya

Az igaz pedig ád, és nem tartóztatja meg adományát. Péld. 21. 26.

Nyilas Misi Karácsonya

Kérünk benneteket, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is tegyük közösen szebbé néhány határon túl élő magyar gyermek karácsonyát! Barátaiddal, családoddal, osztályoddal együtt töltsetek meg egy vagy több cipősdobozt ajándékokkal, amit karácsony előtt eljuttatunk a Belényesi-medence gyerekeinek. Kérjük, a dobozra írjátok rá, milyen idős lánynak vagy fiúnak szánjátok az ajándékot.

Mivel töltsd meg a cipősdobozt?

Bármivel, amit szeretettel adsz, és úgy gondolod, aminek egy 6-14 éves gyermek örülhet. Töltsd meg a dobozokat társasjátékokkal, plüssjátékokkal, kisautóval, babával, füzetekkel, tollakkal, tolltartóval, kifestővel, színes ceruzákkal, meséskönyvvel, meleg sapkával, sállal, kesztyűvel, zoknival, szappannal, samponnal, fogkefével, fogkrémmel.
Természetesen, aki nem tudja vállalni egy egész doboznyi ajándék összeállítását és felajánlását, az is segíthet. Minden egyes darab ajándékot szeretettel fogadunk, és vállaljuk, hogy mi itt az iskolában bedobozoljuk az összegyűlt holmikat.
A cipősdobozokat a könyvtárban gyűjtjük december 17-ig, szombaton, december 20-án adjuk át a várasfenesi, belényesi, körösjánosfalvi, belényessonkolyosi és belényesújlaki gyerekeknek.
 


Önzetlen segítségeteket köszönjük!
                                                                                                                        Vasárnapi Iskola tanárai


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése