2016. május 12., csütörtök

Egy jó foca! II.

Fotó: Vetró Viktor 9. B
2016. május 9-én, hétfőn nyolcadik órában újra sor került egy barátságos focimeccsre a 9. B és 10. C osztályok között, ezúttal nagy pályán.

A mérkőzést Tóth Gerzsa 9. C osztályos tanuló vezette. A közönség leginkább kilencedikesekből állt, tekintettel arra, hogy az ő tesiórájukon került megrendezésre a derbi, de akadtak tízedikesek is.
Kissé egyoldalú meccset láthattunk, ugyanis az „idősebbek” már az elején átvették a vezetést. Mindkét oldalon voltak helyzetek, azonban a kilencedikesek nem igazán jutottak egyről kettőre. Az első félidő eredménye 5-1 lett, a C-sek javára.

Fotó: Vetró Viktor 9. B
A második félidőben gyakorlatilag a C bedarálta a B-t és nagyszerű összjátékot követően szép gólokkal növelték előnyüket. A kilencedikesek cipőhiányban is szenvedtek, így azért nem volt könnyű a játék. Ismét szép helyzeteket láthattunk és volt néhány kapusbravúr is mindkét oldalon, de a tízedikesen lényegesen rendezettebben játszottak, amit az eredmény is tükrözött, így 12-1-re végződött. Végezetül meg kell említenem, hogy Pekár Zoli most is kitett magáért.


Fotó: Vetró Viktor 9. B
Csapattagok:
  • 9. B: Szabó Titti, Sarkadi Bence, Pekár Zoli, Papp Tibi, Felföldi Levente és Karsai Alex (kapus)

  • 10. C: Örsi Imi, Szentesi Ákos (Szenya Áki), Zsembeli Zsada, Kiss Geri, Ferenczi Tomi és Szabó Koppány (kapus)



Reméljük a kilencedikeseket nem tántorította el ez az eredmény és részesei lehetünk hasonlóknak a közeljövőben.
Kiss Ági




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése