2016. május 10., kedd

Kinek mi tetszik? 2.(fiúk)

A fiúk válaszolnak
Milyennek képzeled el a számodra ideális barátot/barátnőt mind belsőleg, mind külsőleg, illetve hol lenne az első nagy találkozásod vele?

Első:

Pinterest
 Külső: Nem állíthatom, hogy létezik egy bizonyos típus, és kizárólag az jön be nekem. Csupán alapkövetelményeket tudok állítani a nőkkel szemben. Inkább vékony, sportos testalkatú, figyeljen oda magára, vagyis szeresse a sportot. Mivel rendszeresen edzek, fontos számomra a mozgás. A többi külsőség semmit nem jelent, nem álmodom egy szőke, nagy mellű bombázóról.
Belső: Álmaim nője legyen határozott és céltudatos, a természetével érintsen meg.
Első randi helyszín: Egy természetes helyre vinném, hogy nyugodt körülmények között ismerkedjünk meg. Például csillaghullásra egy pléddel vagy a tiszavirágozásra.

Második:

Külső: Hajszín mindegy, hogy szemüveget visel-e vagy nem az sem érdekel igazán. Hogy van-e fogszabályzója vagy nincs az is hidegen hagy. Legyen jó alakja viszont nekem nem a hatalmas mell és fenék a minden. Persze legyen szép keble meg feneke, de az arca se legyen nagyon csúnya. Aki ránéz,lássa azt, hogy valóban szép lány. Nálam semmiképp nem legyen magasabb. Ne legyen rövid a haja, adjon a külsejére.
Bel: Legyen okos, vicces, érzelmes, szenvedélyes, megbízható és nem szeretem, ha valaki haragtartó.
Első randi helyszín: Egy igazi pizzázóban tudom elképzelni az első találkát.
Pinterest

Harmadik:

Külső: Külsőleg nincs konkrét kikötésem, maximum annyit várok el, hogy hosszú hajjal ékeskedjen. Viszont azt leszámítva nem nagyon van más, a mit fontosnak tartok egy lány külsejében.
Belső: Belsőre pedig legyen kedves, figyelmes, udvariasan bánjon más emberekkel, vicces. Rá tudjon venni olyan dolgokra, amiket magamtól nem biztos, hogy, megtennék tehát határozott, de nem az a nagyon 'villogni szerető' ember legyen.
Első randi helyszín: Valami olyan hely ahol tudunk vacsizni vagy valami kis vendéglő. Illetve egy park is megteszi, ahol jót lehetne sétálni.

Negyedik:

Külső: „A külső nem számít.” Bevezethetném ezzel, de túl közhelyes, illetve nem teljesen igaz. Valóban, a genetikai adottságairól nem tehet az ember, ezzel nincs is problémám soha. Viszont amiről már igen, az annál fontosabb. Mindenképp legyen igényes, adjon magára, de ne essen át a ló túloldalára. Egy szolid smink még elfér, de ha 5 kilogramm vakolatot ken magára, az nagyon nem oké. Legyen tiszta, ruhái ne legyenek szakadtak, piszkosak. Ami a testalkatot illeti, személy szerint a nagyon sovány lányok nem jönnek be, illetve egy kicsivel legyen nálam alacsonyabb.
Pinterest

Belső: A belső az, amivel érdemesebb foglalkozni. Mivel alapjáraton összetett személyiség vagyok, feltétlenül szükségem van valakire, aki megért, és teljes mértékben támogat. Ha valami problémám van, akkor próbáljon segíteni, ha mással nem, egy nagy öleléssel vagy egy hosszú csókkal. Komolyan, sokat jelent az ilyen. Meg lehessen benne bízni, ne kelljen titkolóznom. Legyen őszinte! Nagyon értékelem, ha valaki a szemembe mondja, mit gondol, még ha rosszul is esik, nem a hátam mögött beszél ki, és onnan hallom vissza. Legyen laza, közvetlen és ne féljen kimondani egy-két csúnya szót sem. Ha nem beképzelt, az hatalmas előny!
Azt hiszem, nekem ennyi kell egy lányban.

Köszönöm a válaszadók együttműködését.

Válaszokat gyűjtötte: Kréz Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése